Välj bland våra produkter och tjänster

Kontakta oss: info@needinsights.com

Rekrytering av respondenter

Vi rekryterar respondenter till både kvalitativa och kvantitativa undersökningar, även när målgruppen kan vara svår att hitta.

Frågekonstruktion / Diskussionsguide

Med lång erfarenhet av olika undersöknings-metodiker kan vi hjälpa er med framtagande av både frågekonstruktion och diskussionsguide.

Telefonintervjuer (CATI)

För en del undersökningar är telefonintervjuer en väldigt bra metod för att samla in svar. CATI står för Computer Assisted Telephone Interviewing.

Digitaliseringsprojekt

Med rätt konsulter och kompetens, sätter vi ihop ett anpassat team för att kunna arbeta med alla steg inom era digitaliserings-behov.

Enkätundersökning

Vi sköter hela er enkätundersökning, från problemställning, skapandet av frågor, till datainsamling och analys.

Tobii glasses II

Eyetracking-studie

Det effektivaste verktyget för att förstå hur visuell kommunikation uppfattas. Eye tracking kan användas för online, print, produkter och i verkliga miljöer.

Tobii glasses II

Omnichannel-analys

Vi kartlägger och analyserar vilken effekt digitala och fysiska kanaler har på er verksamhet - detta innefattar vanligtvis en rad av olika mätmetoder och datakällor.

Eye tracking test

Face-to-face intervju

Vad tycker "folk på stan": Face-to-face (personliga) intervjuer är ett utmärkt att samla in värdefull information.

Djupintervju

En kvalitativ undersökning när ni behöver veta hur er målgrupp tycker och tänker och behöver gå in på djupet med mer komplexa frågor och beteenden.

Kampanjuppföljning

Vi planerar, mäter och analyserar effekten av olika kampanjer och andra marknadsaktiviteter. Detta är helt avgörande för att kunna utvärdera era beslut och investeringar.

Observationsmätning

Genom observation kan man förstå verkligheten som den är och skapa en solid grund för sitt beslutstagande. 

Fokusgrupper

En grupp på vanligtvis 6 - 12 personer diskuterar ett ämne med en intervjuare som leder samtalet. Rekommenderas främst till nyutveckling.

Kundvarvet

Hur ser kundvarvet ut i er butik, vilken påverkan har olika åtgärder och hur ser ni till att kontinuerligt arbeta mot ett allt mer effektivt kundvarv, för både kunden och er själva.

Användarstudie

Användartester är grunden i att skapa produkter, tjänster och webbsajter som är användarvänliga och med nöjda kunder.

Mystery shopping

Sätt er butik eller annan handelssituation på prov.  En mystery shopper agerar en vanlig kund och samlar på sig information om hela upplevelsen.

Konkurrentanalys

En low hanging fruit som många missar! Att känna till sin omvärld är avgörande för att lyckas. Med rätt KPI:er kan ni följa utvecklingen över tid och se till att ligga steget före.

Amazon konkurrentanalys

Jämför er mot konkurrenterna på Amazon och se till att få fler kunder att köpa just era produkter. Över 50 produkter med bildanalys ingår.
Fast pris: 5500 kr.

Analyspartner (konsultuppdrag)

Vi arbetar med byråer, konsulter, IoT/IT/teknik-företag som deras analyspartner. Vi kan ta hand om delar eller hela analysbehovet. Är vi Er nya analyspartner?

Rådgivning Analys

Anlita oss som en oberoende konsult för att ta reda på vad marknaden erbjuder och vilka metoder och tekniker som passar bäst för just ert bolag och utmaningar.
Fast pris: 5000 kr

Data-analys

Har ni dataset av konsument- eller kundgenererad data så ser vi till att med hjälp av rätt machine learning algoritm hitta insikter i datan utifrån era utmaningar.

Besöksflöden (Wi-Fi)

Mätning av butiksbesök, flöden i köpcentrum och rörelser i en stad har vuxit kraftigt de senaste 5 åren. Med Wi-Fi kan man fånga in rörelser på större avstånd till en lägre kostnad.

Besöksräkning (kamera)

Med olika typer av IoT-kameror (3D stereo, infraröd etc) kan butiksbesökarna räknas med hög noggrannhet. Har ni kameradata så kan vi analysera den för att hitta dolda mönster, skapa prognoser osv.

Folkrörelser (mobilnätet)

Teleoperatörerna har enorma datamängder på hur folkströmmar ser ut i städer och hela landet. Vi analyserar datan med olika modeller för att göra prognoser och hitta potentiella riskområden.

Data-analys

Har ni dataset av konsument- eller kundgenererad data så ser vi till att med hjälp av rätt machine learning algoritm hitta insikter i datan utifrån era utmaningar.

Har ni frågor eller vill beställa?

Kontakta oss: info@needinsights.com