Du är här:  Alla Tjänster > Kampanjuppföljning (denna sida)

Kampanjuppföljning

Det läggs enorma inveseringar och resurser på att planera, skapa och utföra olika typer av kampanjer, men det som oftast hamnar mellan stolarna, är uppföljningen!
Känner ni igen er? Eller är ni några av de få utvalda som har stenkoll på utfallet av era aktiviteter?

Hur er kampanjuppföljning ska se ut och vilka mätmetoder och KPI:er den ska innehålla, behöver ske i samband med planeringen av själva kampanjen. Alltså hur uppföljningen ska se ut behöver planeras i förväg.

Varför göra en kampanjuppföljning?

Det korta svaret vet ni nog redan, det är för att kunna fatta bättre beslut om vilka aktitiveter ert företag ska investera pengar och andra resurser i och vilka som är bäst att låta bli.

  • Vad var effekten av ert deltatande på mässan förra året?
  • Vilken effekt har era helsidor i tidningen X?
  • Hur kan ni följa utvecklingen av nyöppnade butiker?
  • Har era dyra bannerannonser någon varumärkesbyggande effekt?
  • Vad var utfallet av ert senaste ODR-utskick?

Tjänster vi erbjuder inom kampanjuppföljning

Ni kan anlita oss för hela eller delar utav arbetet med kampanjuppföljning.
Här följer några vanliga uppdrag:

  • Feedback och bedömning av upplägget för kampanjuppföljning som ni själva arbetat fram. Konsultation på några enstaka timmar och uppåt beroende på studiens omfattning.
  • Planering av hela kampanjuppföljningen som på bästa sätt ger svar på utfallet av era aktiviteter. Konsultation på vanligtvis 5-20 timmar beroende på komplexitet och omfattning.
  • Genomförandet av hela kampanjuppföljningen som innefattar samtliga steg, från planering och pilottest/kvalitetssäkring till val av teknik/verktyg, rekrytering av målgrupp, datainsamling (genomförandet av alla delar i kampanjuppföljningen), analys och rapportering. Genomförs som projekt där vi skickar er en offert där alla delar specificeras i diskussion med er.

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Tjänster som kanske intresserar dig

Tobii glasses II

Eyetracking-studie

Det effektivaste verktyget för att förstå hur visuell kommunikation uppfattas. Eye tracking kan användas för online, print, produkter och i verkliga miljöer.

Konkurrentanalys

En low hanging fruit som många missar! Att känna till sin omvärld är avgörande för att lyckas. Med rätt KPI:er kan ni följa utvecklingen över tid och se till att ligga steget före.

Kundvarvet

Hur ser kundvarvet ut i er butik, vilken påverkan har olika åtgärder och hur ser ni till att kontinuerligt arbeta mot ett allt mer effektivt kundvarv, för både kunden och er själva.

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....