Du är här:  Alla Tjänster > Data analys (denna sida)

Data-analys

De flesta företag sitter på mängder av data som potentiellt innehåller viktig information och dolda mönster. Det kan vara en low hanging fruit för er att se till att datan blir analyserad.

Vi kan inte analysera all data, men dataset kopplad till kund- och konsumentbeteende är vi specialister på. Det innebär exempelvis data som Google Analytics, wifi-data, kameradata (besöksräkning), artikeldata, transaktionsdata, online-klickdata, enkätundersökningar, eyetracking-data och mycket mer.

Idag finns det en enorm uppsjö av algoritmer inom statistiska modeller, machine learning och deep learning som kan ge värdefull information om er verksamhet. Utmaningen är att tydligt identifiera problemet/utmaningen och sedan hitta en eller en kombination av algoritmer som gör precis det som man är ute efter.

Varför analysera data?

Med dagens datorkraft och avancerade algoritmer kan en allt större mängd och komplexitet av data analyseras. Ibland är det så enkelt att ni redan sitter på svaren (data) men den behöver förädlas (analyseras) för att hitta insikterna som hjälper er verksamhet att ta rätt beslut och växa.

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Tjänster som kanske intresserar dig

Kundvarvet

Hur ser kundvarvet ut i er butik, vilken påverkan har olika åtgärder och hur ser ni till att kontinuerligt arbeta mot ett allt mer effektivt kundvarv, för både kunden och er själva.

Konkurrentanalys

En low hanging fruit som många missar! Att känna till sin omvärld är avgörande för att lyckas. Med rätt KPI:er kan ni följa utvecklingen över tid och se till att ligga steget före.

Tobii glasses II

Omnichannel-analys

Vi kartlägger och analyserar vilken effekt digitala och fysiska kanaler har på er verksamhet - detta innefattar vanligtvis en rad av olika mätmetoder och datakällor.

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....