Du är här:  Alla Tjänster > Kundvarvet (denna sida)

Avslöja kundvarvet

I en fysisk butik är kundvarvet det som skapar all er försäljning. Det finns mängder med olika teorier om hur ett optimalt kundvarv bör se ut, men det viktigaste är att alltid börja med att kartlägga hur det ser ut idag – både vad som funkar bra och vad som funkar mindre bra.

En viktig del i att förstå och avslöja kundvarvet är att inte enbart förstå rörelsemönster, utan vad det är som triggar dessa mönster. Bara för att många kunder går förbi en hylla innebär det inte att “varorna exponeras”.

Det finns en stor mängd olika tekniker och metoder för att få djupa insikter om hur kundvarvet ser ut och vilken potential den har. Det kan handla om IoT-sensorer som 3d-kameror och wifi eller observationsmätningar, intervjuer och kvittoanalys. Val av metod/teknik beror helt på er verksamhet och hur er butik(er) ser ut.

Varför undersöka kundvarvet?

Eftersom er försäljning är direkt förknippad med kundvarvet, är en kartläggning och analys en av de viktigaste faktorer för en butik att ha detaljkunskaper om.

Glöm inte att kundvarvet alltid börjar med kundupplevelsen, inte er försäljning. Nöjda kunder kommer tillbaka och handlar mer!

Tjänster vi erbjuder inom kundvarvs-analys

Ni kan anlita oss för hela eller delar utav analysen av kundvarv.
Här följer några vanliga uppdrag:

  • Feedback och bedömning av kvaliteten i kundvarvs-analys som ni själva arbetat fram. Konsultation på några enstaka timmar och uppåt beroende på studiens omfattning.
  • Planering av hela analysen som på bästa sätt ger svar på hur kundvarvet ser ut, vad som fungerar bra och eventuellt mindre bra.. Konsultation på vanligtvis 10-30 timmar beroende på komplexitet och omfattning.
  • Genomförandet av hela studien som innefattar samtliga steg, från planering och pilottest/kvalitetssäkring till vid behov rekrytering av målgrupp, val av teknik/verktyg, datainsamling, analys och rapportering. Genomförs som projekt där vi skickar er en offert där alla delar specificeras i diskussion med er.

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Reviews

Need Insight
5.0
Baserat på 9 recensioner
powered by Google
Niklas Andrén
Niklas Andrén
11:38 25 May 20
I've worked with Need Insights for many years... it's a true pleasure, always friendly and quick to solve problems. I... highly recommend Need Insights to any company looking to better understand visual communication and what drives consumers to buy.läs mer
Alexander Antonov
Alexander Antonov
07:40 22 May 20
There is lots of great info in the report (Amazon shoppers). Many of the findings are logical and you just need someone... to point you to the facts, some of the other findings were completely new to me. Very interesting! /Alexläs mer
Magdalena Hagberg
Magdalena Hagberg
13:13 20 May 20
Need Insights was one of our first members at Kista Business Network. They have done more within eye tracking and... consumer analytics than any company I know. And they never give up, always wanting to know more.läs mer
Simon Gustafson
Simon Gustafson
12:17 20 May 20
High quality analytics!
Henrik Dieden
Henrik Dieden
12:01 20 May 20
I highly recommend Needinsights if you want to analyse any type of shopper data. How quickly Amazon buyers swipe... through products and what they have time to see is crazy. The information should give you a huge advantage over other companies.läs mer
Mikael Nilsson
Mikael Nilsson
06:26 11 Oct 18
Mikael Nilsson
Mikael Nilsson
14:25 11 Jul 17
Med insikter från Need Insigths skapade vi nya mallar och riktlinjer för bla. bannerproduktion vilket signifikant... ökade ROMI. Ett arbete som ökat förståelse och intresse för hur stor påverkan bra assets har för kampanjer.läs mer
Per Axelsson
Per Axelsson
10:29 22 Apr 16
Insiktsfulla och intressanta perspektiv på mätning av både printannonser och digital media. Mätresultat som ger... direkt återkoppling på förändringar som bör göras. Mycket intressant lösning som är värd än mer uppmärksamhet.läs mer
Jason McMillion
Jason McMillion
14:21 15 Feb 16
Nästa recensioner

Tjänster som kanske intresserar dig

Tobii glasses II

Eyetracking-studie

Det effektivaste verktyget för att förstå hur visuell kommunikation uppfattas. Eye tracking kan användas för online, print, produkter och i verkliga miljöer.

Konkurrentanalys

En low hanging fruit som många missar! Att känna till sin omvärld är avgörande för att lyckas. Med rätt KPI:er kan ni följa utvecklingen över tid och se till att ligga steget före.

Tobii glasses II

Omnichannel-analys

Vi kartlägger och analyserar vilken effekt digitala och fysiska kanaler har på er verksamhet - detta innefattar vanligtvis en rad av olika mätmetoder och datakällor.

Rekommenderade Rapporter

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....