Du är här:  Alla Tjänster > Kundvarvet (denna sida)

Avslöja kundvarvet

I en fysisk butik är kundvarvet det som skapar all er försäljning. Det finns mängder med olika teorier om hur ett optimalt kundvarv bör se ut, men det viktigaste är att alltid börja med att kartlägga hur det ser ut idag – både vad som funkar bra och vad som funkar mindre bra.

En viktig del i att förstå och avslöja kundvarvet är att inte enbart förstå rörelsemönster, utan vad det är som triggar dessa mönster. Bara för att många kunder går förbi en hylla innebär det inte att ”varorna exponeras”.

Det finns en stor mängd olika tekniker och metoder för att få djupa insikter om hur kundvarvet ser ut och vilken potential den har. Det kan handla om IoT-sensorer som 3d-kameror och wifi eller observationsmätningar, intervjuer och kvittoanalys. Val av metod/teknik beror helt på er verksamhet och hur er butik(er) ser ut.

Varför undersöka kundvarvet?

Eftersom er försäljning är direkt förknippad med kundvarvet, är en kartläggning och analys en av de viktigaste faktorer för en butik att ha detaljkunskaper om.

Glöm inte att kundvarvet alltid börjar med kundupplevelsen, inte er försäljning. Nöjda kunder kommer tillbaka och handlar mer!

Tjänster vi erbjuder inom kundvarvs-analys

Ni kan anlita oss för hela eller delar utav analysen av kundvarv.
Här följer några vanliga uppdrag:

  • Feedback och bedömning av kvaliteten i kundvarvs-analys som ni själva arbetat fram. Konsultation på några enstaka timmar och uppåt beroende på studiens omfattning.
  • Planering av hela analysen som på bästa sätt ger svar på hur kundvarvet ser ut, vad som fungerar bra och eventuellt mindre bra.. Konsultation på vanligtvis 10-30 timmar beroende på komplexitet och omfattning.
  • Genomförandet av hela studien som innefattar samtliga steg, från planering och pilottest/kvalitetssäkring till vid behov rekrytering av målgrupp, val av teknik/verktyg, datainsamling, analys och rapportering. Genomförs som projekt där vi skickar er en offert där alla delar specificeras i diskussion med er.

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Tjänster som kanske intresserar dig

Tobii glasses II

Eyetracking-studie

Det effektivaste verktyget för att förstå hur visuell kommunikation uppfattas. Eye tracking kan användas för online, print, produkter och i verkliga miljöer.

Konkurrentanalys

En low hanging fruit som många missar! Att känna till sin omvärld är avgörande för att lyckas. Med rätt KPI:er kan ni följa utvecklingen över tid och se till att ligga steget före.

Tobii glasses II

Omnichannel-analys

Vi kartlägger och analyserar vilken effekt digitala och fysiska kanaler har på er verksamhet - detta innefattar vanligtvis en rad av olika mätmetoder och datakällor.

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....