Du är här:  Alla Tjänster > Besöksräkning med kamera/sensor (denna sida)

Besöksräkning (kamera/sensor)

Marknaden för besöksräkning av fysiska butiker har växt lavinartat de senaste 10 åren. Med avancerade 3d-kameror (dubbla linser som kan mäta djup/höjd) och infraröda sensorer kan besökarna räknas med hög noggrannhet. Med avancerad mjukvara, omvandlas kameradatan omedelbart till statistisk data – detta för att ge högsta nivå av Privacy där inga personuppgifter sparas eller skickas.

Till skillnad från wifi-sensorer som är ett statistiskt verktyg, registrerar kamerorna/IR-sensorerna, varje person som passerar inom synfältet (ca 5x5m). Detta gör det till ett verktyg med hög precision som ni kan använda för att hålla stenkoll på era dagliga besökare, men framförallt, kunna hitta mönster i datan – exempelvis att en kampanj har get er en positiv effekt.

Vi börjar alltid med att förstå era utmanigar och behov: Har ni redan kameror installerade i er butik men vill få ut mer, så kan vi med olika statistiska modeller hitta dolda mönster och trender. Är ni intresserade av att installera kameror i er butik så gör vi en helhetsanalys för att hitta ett upplägg som ger mest information med minsta möjliga antal kameror. Med underleverantörer specialiserade på hårdvaran, installeras kamerorna och ni får tillgång till en dashboard där ni direkt kan börja följa era besökare.

Varför räkna besökare?

För att kunna planera och följa upp orsakerna bakom er butiksförsäljning samt effekten av olika aktiviteter så är besöksräkning ett verktyg som i princip alla butiker har stor nytta av: Precis som Google Analytics är för er webbsajt.

Det finns många butiker som redan har kameror installerade men som skulle kunna få ut betydligt mer utav sin data än vad som visas i en dashboard…

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Tjänster som kanske intresserar dig

Kundvarvet

Hur ser kundvarvet ut i er butik, vilken påverkan har olika åtgärder och hur ser ni till att kontinuerligt arbeta mot ett allt mer effektivt kundvarv, för både kunden och er själva.

Konkurrentanalys

En low hanging fruit som många missar! Att känna till sin omvärld är avgörande för att lyckas. Med rätt KPI:er kan ni följa utvecklingen över tid och se till att ligga steget före.

Besöksflöden (Wi-Fi)

Mätning av butiksbesök, flöden i köpcentrum och rörelser i en stad har vuxit kraftigt de senaste 5 åren. Med Wi-Fi kan man fånga in rörelser på större avstånd till en lägre kostnad.

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....