Du är här:  Alla Tjänster > Rådgivning Analys & Data (denna sida)

Rådgivning – Analys & Data

Med den enorma uppsjö av olika analysmetoder, mät-tekniker och digitala verktyg blir det nästan omöjligt för företag att veta vad som lämpar sig bäst just för dem – vad ska man investera i?

Vi erbjuder rådgivning på konsultbasis som inkluderar både intervju och diskussion med konkreta råd. Rådgivningen baseras helt på er unika situation.

Det kan handla om vilka IoT-tekniker (wifi/kamera/beacons) som lämpar sig bäst för er butik med för- och nackdelar. Vi går igenom vilka olika datakällor ni har redan idag och vilken information dessa kan ge. När kan en observationsmätning ge mer kunskap jämfört med IoT-teknik. Vilka analysmetoder lämpar sig för att hitta dolda mönster som skulle kunna ge er stora konkurrensfördelar.

Att samla in och analysera data, både kvalitativ och kvantitativ analys, är komplext och marknaden erbjuder en nästan oändlig mängd av tjänster. Med vår rådgivning får ni en bra förståelse för vad som finns på marknaden, när vissa tekniker/metoder bör användas och vilka som ni bör investera i eller avstå ifrån. Helhetsbedömningen är viktig, det kan finnas flertalet kombinationer av tekniker och metoder som ger er stora mängder information till en bråkdel av kostnaden. Ibland sitter ni redan på all data som behövs!

Varför Rådgivning?

Känner ni en osäkerhet kring vilka tekniker eller metoder som ni ska investera i så kan ni med våra råd och tips spara pengar, men kanske ännu viktigare, ni ser till att ni arbetar med rätt verktyg som gör att ni kan växa som bolag!

Vi bokar en tid för rådgivningen som totalt utgör 4 timmar á 1250kr/tim:

  • Första timmen: Möte 1 med intervju av er situation och diskussion kring era utmaningar.
  • Andra timmen: Analys och sammanställning (Need Insights internt arbete)
  • Tredje timmen: Analys och sammanställning (Need Insights internt arbete)
  • Fjärde timmen: Möte 2 med genomgång av rekommendationer, tips, diskussion och frågor.

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Tjänster som kanske intresserar dig

Analyspartner

Vi arbetar med byråer, konsulter, IoT/IT/teknik-företag som deras analyspartner. Vi kan ta hand om delar eller hela analysbehovet. Är vi Er nya analyspartner?

Riskanalys & bedömning

Investeringar i olika marknadsaktiviteter är förknippade med risk. Med det som kallas för smart data kan alla företag idag göra avancerade riskanalyser.

Konkurrentanalys

En low hanging fruit som många missar! Att känna till sin omvärld är avgörande för att lyckas. Med rätt KPI:er kan ni följa utvecklingen över tid och se till att ligga steget före.

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....