Du är här:  Alla Tjänster > Analyspartner (denna sida)

Analyspartner

En analyspartner anlitas för att hantera ett företags analysbehov. Detta är ett sätt att outsourca arbetet och kunskapen istället för att behöva anställa och bygga upp ett större team in-house. Precis på samma sätt som man outsourcar sin ekonomi, IT-drift osv så kan det vara väl investerade pengar att se till att man har en partner som hanterar alla önskade frågor som berör datainsamling, databearbetning och analys.

Vi arbetar exempelvis som analyspartner till olika byråer och IoT-företag och ser till att alla aktiviteter har nödvändig datainsamling och uppföljning på plats för att kontinuerligt kunna lära sig, förstå kundbeteende och ta beslut baserade på data.

Varför anlita oss som analyspartner?

Alla företag, stora som små, har mängder med data. För att på bästa sätt kunna skapa en helhet för datainsamling och analysarbetet så arbetar vi långsiktigt som er analyspartner och ser till att ni alltid ligger steget före konkurrenterna och har stenkoll på uppföljning och viktiga insikter. Partnerskapet löper månadsvis och kan skalas upp eller ner efter behov.

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Tjänster som kanske intresserar dig

Rådgivning Analys

Anlita oss som en oberoende konsult där vi med intervju och diskussioner kommer fram till vilka analysmetoder, mät-tekniker och digitala verktyg som passar bäst för just er.

Riskanalys & bedömning

Investeringar i olika marknadsaktiviteter är förknippade med risk. Med det som kallas för smart data kan alla företag idag göra avancerade riskanalyser.

Tobii glasses II

Omnichannel-analys

Vi kartlägger och analyserar vilken effekt digitala och fysiska kanaler har på er verksamhet - detta innefattar vanligtvis en rad av olika mätmetoder och datakällor.

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....