Du är här:  Alla Tjänster > Statistik & signifikansanalys (denna sida)

Statistisk- & signifikansanalys

Genom att mäta nyckelvärden i verksamheten erhålls ett kvantitativt underlag för beslut om eventuella förändringar och åtgärder. Statistik är summering och sammanställning av dessa nyckelvärden. Uppmätta resultat är dock alltid förknippade med osäkerhet. Ett viktigt skäl till att använda statistiska metoder är att begränsa osäkerheten i resultaten.

Vi hjälper er att säkerställa tillförlitligheten i uppmätta resultat genom robusta statistiska metoder som signifikansanalys och konfidensintervall.

Varför göra statistisk analys?

Med statistiska verktyg kan ni ordna och klassificera er data som underlag för exempelvis viktiga KPI:er. I en signifikansanalys tittar vi på om och när er data ligger inom konfidensintervall, om det beror på slumpen eller ett förändrat beteende hos era kunder.

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Tjänster som kanske intresserar dig

Rådgivning Analys

Anlita oss som en oberoende konsult där vi med intervju och diskussioner kommer fram till vilka analysmetoder, mät-tekniker och digitala verktyg som passar bäst för just er.

Effekt (orsak & verkan)

Vad är effekten av era olika aktiviteter? Med hjälp av bayesiansk statistik kan man hitta orsak och verkan även utan renodlade A/B test.

Samband & Prognoser

Finns det viktiga samband i er data som ni inte känner till? Med statistisk data kan även prognoser arbetas fram som ger er konkurrensfördelar.

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....