Du är här:  Alla Tjänster > Samband & Prognoser (denna sida)

Samband & Prognoser

När ni har statistik över verksamheten kan ni lära er mer om hur företaget fungerar genom att analysera korrelation (samband) mellan olika mätpunkter. Ni kan göra prognoser och prediktioner framåt i tiden. Machine Learning är en modern teknik för att hitta samband mellan mätpunkter. Trendanalys med hjälp av tidsserier är en annan vanlig tillämpning.

Vi kan inte se in i framtiden. Men vi kan hjälpa er att identifiera trender och mönster i verksamheten som säger mycket om vad ni kan förvänta er i framtiden.

Varför använda samband & prognoser?

Hos nästan alla företag finns mängder med data, men hos de flesta går en stor potential av kunskap förlorad då datan inte har analyserats för att hitta samband och göra prognoser.

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Tjänster som kanske intresserar dig

Analyspartner

Vi arbetar med byråer, konsulter, IoT/IT/teknik-företag som deras analyspartner. Vi kan ta hand om delar eller hela analysbehovet. Är vi Er nya analyspartner?

Effekt (orsak & verkan)

Vad är effekten av era olika aktiviteter? Med hjälp av bayesiansk statistik kan man hitta orsak och verkan även utan renodlade A/B test.

Signifikansanalys

Analys börjar oftast med sammanställningar av data – Hur ser proportioner, avvikelser, konfidensintervall och signifikans ut för er data?

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....