Need Insights presenterade sin lösning Location analytics på SEB Innovation Forum den 22 maj 2018.

Nu har SEB intervjuat oss och publicerat en artikel på sin officiella site för företag (SEB Group).
Läs hela artikeln här: https://sebgroup.com/sv/press/nyheter/jattebra-initiativ-for-att-gynna-oss-entreprenorer

De använder smarta sensorer för att ge fysiska platser som butiker och restauranger data och insikter. De har funnits i fyra år och vuxit organiskt med egna medel. Nu är teknikföretaget Need Insights redo att ta nästa steg. Häromveckan fick de chansen att presentera sig för potentiella investerare vid SEB:s Innovation Forum.

Vi har en unik lösning inom Location analytics där vi utvecklar anpassade analysmodeller för varje branch, vanligtvis tillsammans med partners experter inom sitt specifika område. Idag erbjuder vi vår lösning till: Butiker och restauranger, stadsområden, events, hotell, flygplatser och för digitala utomhusskärmar.

Vi är väldigt glada att vi blev valda av SEB att presentera på SEB Innovation Forum 2018 och speciellt tack för intervjun och artikeln – säger Jason McMillion, VD för Need Insights AB.

Foto: Niklas Munter (Editor in Cheif SEB). 
F.v. Jason McMillion (CEO), Roel Lammers (COO) på Need Insights.

 

 

 

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Tjänster som kanske intresserar dig…

Rådgivning Analys

Anlita oss som en oberoende konsult där vi med intervju och diskussioner kommer fram till vilka analysmetoder, mät-tekniker och digitala verktyg som passar bäst för just er.

Besöksflöden (Wi-Fi)

Mätning av butiksbesök, flöden i köpcentrum och rörelser i en stad har vuxit kraftigt de senaste 5 åren. Med Wi-Fi kan man fånga in rörelser på större avstånd till en lägre kostnad.

Big Data Analys

Har ni stora datamängder av konsument- eller kundgenererad data så ser vi till att med hjälp av rätt machine learning algoritm hitta insikter i datan.