Du är här:  Alla Tjänster > Amazon konkurrentanalys (denna sida)

Amazon konkurrentanalys

På Amazon är konkurransen mellan leverantörerna blödande hård.
Som världens största ehandel och marknadsplats finns samtidigt enorma möjligheter för den som lyckas. På Amazon handlar allt om konkurrens – väljer kunderna era produkter eller konkurrenternas?

Vi har lång erfarenhet av att undersöka kundbeteendet och kundvarvet på Amazon. Resultatet av över fem års studier, på tre kontininter, presenteras i rapporten:
Sell More on Amazon – Shopper Behaviour Revealed.

Mer läsning: Breakit skriver om vår Amazon-rapport >>

Analysera era konkurrenter

För att skapa intresse och sälja era produkter på Amazon är det helt avgörande att ni har all kunskap ni kan om era konkurrenter. Det är trots allt det enorma utbudet som kunden har att välja på. Vilken produkt(er) kunden väljer att köpa faller nästan alltid på val gjord på väldigt lite information. En av de kanske viktigaste är produktbilderna.

Vad är en Amazon konkurrentanalys?

Ni skickar oss en eller flera söktermer som är viktiga för just era produkter. Med vår mjukvara hämtar vi sedan ut information om produkterna i sökresultatet. Vi utför även en analys av produktbilderna på både era och alla konkurrenter på söksidan.

Resultatet levereras till er som en PDF eller Excel-fil.

  • Analys av ca 50 produkter som konkurrerar med er(a) produkt(er).
  • Information om varje produkt: Namn, pris, antal recensioner, betyg, seller rating, 7 produktbilder med analys.
  • Varje bild analyseras och får två omdömen.
  • Resultaten sorteras i en lista med bästa till sämsta produktbilder.

Med dessa resultat kan ni enkelt se vilka konkurrenter som säljer bra, vilka betyg produkterna fått samt hur bra bilderna är och jämföra med era bilder. Ni kan snabbt arbeta bort bilder som skapar förvirring och se till att skapa och behålla kundintresset så att fler väljer att köpa era produkter istället för konkurrenternas.

Pris: 5500 kr.
Önskar ni återkommande leveranser betalar ni endast 3500 kr per tillfälle.

> Kontakt: info @ needinsights com

Bilden nedan visar hur en leverans kan se ut.

> Tillbaka till Alla Tjänster

Tjänster som kanske intresserar dig

Rådgivning Analys

Anlita oss som en oberoende konsult där vi med intervju och diskussioner kommer fram till vilka analysmetoder, mät-tekniker och digitala verktyg som passar bäst för just er.

Riskanalys & bedömning

Investeringar i olika marknadsaktiviteter är förknippade med risk. Med det som kallas för smart data kan alla företag idag göra avancerade riskanalyser.

Tobii glasses II

Omnichannel-analys

Vi kartlägger och analyserar vilken effekt digitala och fysiska kanaler har på er verksamhet - detta innefattar vanligtvis en rad av olika mätmetoder och datakällor.

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....