Du är här:  Alla Tjänster > Omnichannel-analys (denna sida)

Omnichannel-analys

Som konsument lever man alltid i en ”omnichannel-värld” med två huvudkomponenter, den digitala och den fysiska.

En lyckad omnichannel-strategi handlar om att möta konsumenterna på deras villkor:
I vilka olika situationer befinner sig kunden när era produkter och tjänster kan tänkas vara relevanta? Är det ni som erbjuder den bästa lösningen i dessa situationer eller är det era konkurrenter? Eller ingen?

En omnichannel-analys handlar om att kartlägga er och era kunders verklighet där det digitala blir en allt större del av det fysiska.

Varför göra en omnichannel-analys?

Känner ni inte till er omvärld, era kunders beteende och vilka olika vägar som leder till försäljning, så finns det stor risk för att ni sakta men säkert får se era marknadsandelar försvinna i takt med en allt hårdare konkurrens.

Vi börjar med en dialog tillsammans med er för att förstå er verksamhet och hur ni ser på er situation. Utifrån det tar vi fram en plan innefattande en rad olika tekniker och metoder för att på det mest kostnadseffektiva sättet kartlägga och analysera era kunders vanor och mönster och skapa en tydlig bild, för just er verksamhet, av samspelet mellan det digitala och det fysiska.

Tjänster vi erbjuder inom omnichannel-analys

Ni kan anlita oss för hela eller delar utav analysen/studien.
Här följer några vanliga uppdrag:

  • Feedback och bedömning av kvaliteten i studien som ni själva arbetat fram. Konsultation på några enstaka timmar och uppåt beroende på studiens omfattning.
  • Planering av hela omnichannel-analysen som på bästa sätt ger svar på det som ska undersökas och vilka eventuella tekniker och verktyg som ska ingå. Konsultation på vanligtvis 10-35 timmar beroende på komplexitet och omfattning.
  • Genomförandet av hela omnichannel-analysen som innefattar samtliga steg, från planering och kvalitetssäkring till val av verktyg/teknik, vid behov rekrytering av målgrupp, datainsamling, analys och rapportering. En omnichannel-analys kan se ut på väldigt många olika sätt beroende på företag och bransch, varför ovannämnda steg kan komma att variera och behöva anpassas till just era behov. Analysen genomförs som ett projekt där vi skickar er en offert där alla delar specificeras i diskussion med er.

Börja med att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era utmaningar. Vi återkommer med ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro innan ni bestämmer er.

> Kontakt: info @ needinsights com

> Tillbaka till Alla Tjänster

Rekommenderade Rapporter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Tjänster som kanske intresserar dig

Kundvarvet

Hur ser kundvarvet ut i er butik, vilken påverkan har olika åtgärder och hur ser ni till att kontinuerligt arbeta mot ett allt mer effektivt kundvarv, för både kunden och er själva.

Tobii glasses II

Eyetracking-studie

Det effektivaste verktyget för att förstå hur visuell kommunikation uppfattas. Eye tracking kan användas för online, print, produkter och i verkliga miljöer.

Besöksflöden (Wi-Fi)

Mätning av butiksbesök, flöden i köpcentrum och rörelser i en stad har vuxit kraftigt de senaste 5 åren. Med Wi-Fi kan man fånga in rörelser på större avstånd till en lägre kostnad.

Blogginlägg

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Amazon lanserar i Sverige hösten 2020

Nu är det bekräftat, Amazon kommer att lansera i Sverige redan denna höst - med andra ord, redan om några månader! Detta enligt DN artikeln med intervju av Emma Hernell, vice VD på HUI Research. Flertalet medier, med Breakit i spetsen, har under året bevakat Amazon...

Intervju på BREAKIT

Intervju på BREAKIT

Ännu en tidning som visat stort intresse i det vi gör. Det uppskattar vi 🙂 Denna gång är det Breakit.se som intervjuat oss och skrivit artikeln. Den svenske entreprenören Jason McMillion har ägnat 5 år åt att detaljgranska hur vi beter oss när vi shoppar på Amazon....