Vi är stolta över att kunna lägga till svenska McDonald’s på vår kundlista.

McDonald’s anlitar Need Insights för en mer omfattande studie för att ta reda på hur de kan förbättra sina digitala beställningskiosker och öka användbarheten.

Då beställningen via skärmarna baseras på visuell input är eye tracking ett utmärkt sätt att testa användarvänlighet. Vi kommer utföra tester på tre platser med olika demografiska förutsättningar för att hitta skillnader i beteende. Studien kompleteras även med face-to-face intervjuer på alla tre platser för att samla in fler mätvärden och insikter.

Studien ska mynna i insikter så som, vad som skapar förvirring i beställningskiosken och vilka delar är tydliga och fungerar väl. Vad är besökarnas attityder mot kioskerna, när föredrar man den vanliga kön och mycket mer. Vi ser fram emot ett spännande och givande projekt tillsammans med McDonald’s Sverige. 

Rekommenderade Rapporter (PDF)

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Tjänster som kanske intresserar dig…

Tobii glasses II

Eyetracking-studie

Det effektivaste verktyget för att förstå hur visuell kommunikation uppfattas. Eye tracking kan användas för online, print, produkter och i verkliga miljöer.

Eye tracking test

Face-to-face intervju

Vad tycker "folk på stan": Face-to-face (personliga) intervjuer är ett utmärkt att samla in värdefull information.

Observationsmätning

Genom observation kan man förstå verkligheten som den är och skapa en solid grund för sitt beslutstagande.