Bra reportage i tidningen Monitor skriven av Peter Fredberg som baseras på intervju med mig, Jason på Need Insights och Mattias Berglund Tobii Pro.
Bild: Tobii.

Vi på Need Insights har analyserat eyetracking-data sen 2014 och byggt upp en stor databas med insikter. Tobii utvecklar antagligen världens bästa eyetracking-utrustning. I reportaget diskuteras hur eyetracking-marknaden har utvecklats och vilka insikter verktyget ger.

Läs hela reportaget om Eye tracking på Monitor >>

Eye tracking av instrumentpanel i Tesla

Jason McMillion med Tobii Pro Glasses 2
eyetracking-glasögon provar användarvänligheten i en Tesla.

Rekommenderade Rapporter (PDF)

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Tjänster som kanske intresserar dig…

Rådgivning Analys

Anlita oss som en oberoende konsult där vi med intervju och diskussioner kommer fram till vilka analysmetoder, mät-tekniker och digitala verktyg som passar bäst för just er.

Tobii glasses II

Eyetracking-studie

Det effektivaste verktyget för att förstå hur visuell kommunikation uppfattas. Eye tracking kan användas för online, print, produkter och i verkliga miljöer.

Kundvarvet

Hur ser kundvarvet ut i er butik, vilken påverkan har olika åtgärder och hur ser ni till att kontinuerligt arbeta mot ett allt mer effektivt kundvarv, för både kunden och er själva.