Det händer mycket inom den glödheta eye tracking-marknaden. Och det gör det även för oss, vi växer och behöver stärka vårt lilla men växande team med fler duktiga säljare.

Vi söker dig som tycker att försäljning är det roligaste som finns och vill vara med en spännande resa tillsammans med oss. Då vi är en start-up händer det väldigt mycket varje dag och varje team-spelare är en enormt viktig del av helheten.

Rollen som säljare innefattar det mesta inom försäljning, från cold calling till varma samtal till kundbesök och framförallt återkoppling.
Vi lyssnar väldigt mycket på våra kunder för att kunna skapa tjänster som verkligen gör skillnad men även för att utveckla nya spännande tjänster. Då du kommer att ha direktkontakt med massvis med kunder och potentiella kunder kommer du även att vara en viktig del i utvecklingen av vår tjänsteportfölj.

Det finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget som idag består av 5 personer.
För att trivas i rollen gillar du att jobba i ett högt tempo och gör allt för att utvecklas både som person och i ditt arbete.
Vi älskar också försäljning och kommer att utbilda dig oavsett nivå och tidigare erfarenhet!

Låter det intressant så tveka inte att ta kontakt med oss.
Börja med att maila en video (förslagsvis inspelad med din telefon) av max 60 sekunder till info (at) needinsights.com och berätta lite om dig själv och varför du är intresserad av rollen.

Lön
Provision + fast bonus

Start
Omgående

Plats
Vi sitter i den nya och väldigt fina byggnaden Kista Nod (Borgafjordsgatan 12).

Jason McMillion och Roel Lammers på väg ner till
Borås och Göteborg för kundmöten.
Passar på att spela in denna spontana hälsning
med video broadcast-appen Periscope 🙂