Ett hobbyprojekt som startade med sena kvällar och helger har nu blivit ett företag med 5 taggade anställda och 50 lika taggade kunder. Need Insights AB firar 1 år nu i december.

Vi ser med spänning fram emot 2017. Målsättningen är att fortsätta att överträffa leveranser för våra befintliga kunder och för att ta bolaget till nästa nivå, kraftigt förbättra resultaten för 250 nya företag.

GfK logoSamarbete med market research-giganten GfK
Vi hår fått äran att samarbeta med GfK i mycket spännande internationella projekt, exempelvis Amazon.com. Till projekten har vi tillfört vår spetskompetens med att analysera komplex eye tracking-data. Nya spännande projekt är redan inplanerade för 2017.

 

urbanearsKonverteringsökning för e-handelsbolag
Ett område där eye tracking verkligen tillför konkret värde är användarstudier för webbsajter. I varje användarstudie som vi har jobbat med har vi hittat faktorer som är helt avgörande för både användbarhet och därmed konverteringen.
Bilden visar siten Urbanears av Zound Industries.
Konverteringsökningen ligger vanligtvis på 15% – 100%, i vissa fall betydligt högre!
E-Book: Eye tracking avslöjar banners

3 års eye tracking-data samlad i en rapport
Vår nyligen publicerade rapport om banners skapade intresse långt över förväntan. Trafiken till vår egen site www.needinsights.com gick upp över 20x onsdag-fredag då rapporten släpptes. Bland köparna av rapporten finns mediabyråer, mediahus/publicister, e-handelsbolag och många fler. Vill ni veta varför vissa banners fungerar och andra inte, rekommenderas rapporten varmt.

Tävla
För alla som köper vår banner-rapport under december är automatiskt med i att tävla om en kostnadsfri användarstudie med eye tracking under feb-mar 2017 (värde ca 50.000 SEK).
Det enda ni behöver göra är att när ni beställer rapporten via vår site så anger ni i kommentarsrutan varför just ert företag behöver en användarstudie på sin site.
>> Beställ rapporten och tävla om en kostnadsfri användarstudie med eye tracking

 

 

Jason McMillion från Need Insights föreläser på IHM Business School

Jason McMillion från Need Insights föreläser på IHM Business School

Spännande föreläsningar
Två gånger har vi fått äran att gästföreläsa på IHM Business school och berätta för alla duktiga och nyfikna elever om eye tracking. Jättekul tycker vi.
Vi blev även inbjudna att föreläsa på Grafkom, ett event för den grafiska industrin.
På Veryday var det Engelska som gällade då hela presentationen streamades till Verydays kontor i New York.
Det var även jättekul att få möjligheten att prata hos den digitala byrån Ottoboni.
Vill ditt företag att vi kommer och föreläser i 1 tim på just ert företag? Maila oss på info@needinsights.com

 

Need Insights AB utökar sin styrelse. En press release kommer att skickas ut januari 2017 med information om nya aktieägare och styrelsemedlemmar. Utökningen är ett strategiskt viktigt steg för bolaget för en fortsatt stark tillväxt både inom Sverige och för att nå nya marknader.

 

Njut av årets sista månad.

Önskar alla vi på Need Insights: Marcus, Maria, Roel, Salman, Jason