Need Insights är glada över att kunna få möjligheten att hjälpa Prostathälsa AB, företaget som driver pomi-t.se, med utveckling av sin affär, främst genom konverteringsoptimering av hemsidan, marketing automation och retargeting.

Roel Lammers, COO av Need Insights: “Pomi-t är en mycket framgångsrik produkt och vi ser många spännande möjligheter att lyfta företaget till en ny nivå. Vi arbetar med bolag i många olika branscher men det här är andra bolaget som vi arbetar med som jobbar med kosttillskott som huvudprodukt, vilket vi tycker är enormt roligt.”

Om Need Insights

Need Insights är ett test- och research-bolag, specialister på eye tracking med kontor i Kista. Need Insights erbjuder bland annat: Effektmätning av reklam, Användarstudier, Market & consumer research, User experience & interaction tester. Need Insights har 6 anställda och flera freelance testledare. Mer information på needinsights.com

Om Pomi-t

Pomi-t är ett kosttillskott utvecklat av ett team av onkologer i England som innehåller broccoli, granatäpple, grönt te och gurkmeja. Dessa fyra ingredienser är noga utvald på grund av sina höga naturliga halter av polyfenoler. Polyfenoler är naturliga växtbaserade kemikalier som kan ha en positiv inverkan på hälsan.