Medarbetare

Medarbetare:
Jason McMillion

Jason McMillion

CEO & Lead eye tracking analyst

Grundaren av Need Insights. Efter över 16 år av marknadsföring ville Jason hitta ett effektivt verktyg för att förstå vad besökare och kunder baserar sina beslut på som gör att de intresserar sig lite extra för en tidningsannons eller klickar sig vidare på en webbsajt. Jason har utvecklad en unik undersökningsmetod för first impression eye tracking vilket kombineras med traditionell eye tracking och andra undersöksmetoder.

Epost: jason(at)needinsights.com

Mats Edvardsson

Mats Edvardsson

Data Scientist

Mats började sin karriär med examen i matematik och datavetenskap vid Göteborgs Universitet. Under mer än 20 år har Mats haft roller som programmerare, systemutvecklare och projektledare. Idag är Mats specialiserad på statistiska beräkningar och datamodellering i samband med wifi analytics. Om det skulle behövas backar han inte för att skriva egna algoritmer för ett machine learning projekt.

Epost: mats(at)needinsights.com

Salman Iqbal

Salman Iqbal

Research Analyst

Salman har lång erfarenhet av marknadsundersökningar och analys både internationellt och på lokala marknader. Han brinner lite extra för, och jobbar mycket med konsumentmarknaden för elektronikprodukter. Salmans personlighet kan beskrivas med ett ord – nyfiken!

Epost: salman(at)needinsights.com

Mats Edvardsson

James Briggs

Senior Research Analyst

James har över 30 års erfarenhet inom marknadsundersökningar och har de senaste 5 åren specialiserat sig på att integrera eye tracking-data med djupintervjuer. James arbetar med olika kvalitativa analysmetoder som exempelvis fokusgrupper, intervjuer och etnografi.

Epost: james(at)needinsights.com

Du?

WordPress-guru

Vi söker efter en Web Manager med lång erfarenhet av WordPress. Är det du? Börja med att skicka ett mail till info at needinsights com och berätta lite om dig själv.

Rådgivare:
Mats Edvardsson

Simon Gustafson

Advisor

Mats Edvardsson

Helene Podsadni

Advisor

Mats Edvardsson

Per Nathanaelson

Advisor