Medarbetare

 

Medarbetare:

Jason McMillion

Jason McMillion

CEO & Lead eye tracking analyst

Grundaren av Need Insights. Efter över 16 år av marknadsföring ville Jason hitta ett effektivt verktyg för att förstå vad besökare och kunder baserar sina beslut på som gör att de intresserar sig lite extra för en tidningsannons eller klickar sig vidare på en webbsajt. Jason har utvecklad en unik undersökningsmetod för first impression eye tracking vilket kombineras med traditionell eye tracking och andra undersöksmetoder.
Telefon: 070–971 89 51
Epost: jason(at)needinsights.com

Roel Lammers

Roel Lammers

COO & Co-Founder

Medgrundare av Need Insights. Över 15 år erfarenhet av B2B & B2C försäljning och marknadsföring. Stor kunskap om traditionell såväl som digital marknadsföring. Roel agerar även som webmaster för Need Insights. Han leder Need Insights operations och affärsutveckling. Roel brinner för ny teknik och du hittar honom regelbundet i gymmet på lunchtid.
Telefon: 076-329 82 08
Epost: roel(at)needinsights.com

Salman Iqbal

Salman Iqbal

Research Analyst

Salman har lång erfarenhet av marknadsundersökningar och analys både internationellt och på lokala marknader. Han brinner lite extra för, och jobbar mycket med konsumentmarknaden för elektronikprodukter. Salmans personlighet kan beskrivas med ett ord – nyfiken!
Telefon: 072-049 63 31
Epost: salman(at)needinsights.com

Nick Harmsen

Johan Groundstroem

Chief Technical Officer

Drömmer om en helt serverlös arkitektur med maskininlärning (AI), och är väldigt stolt över att få ta Need Insights teknologi till nästa nivå med hjälp av våra fantastiska analytiker. Jag är en sann entreprenör och teknisk evangelist som gillar att få saker gjorda. Kommer fortfarande ihåg min första dator, en Commorde Vic-20. Jag tog såklart sönder den, och har sedan dess fortsatt att paja datorer och system för att sedan fixa och förbättra dem.

Telefon: 070-4867717
Epost: johan(at)needinsights.com

James Briggs

James Briggs

Senior Research Analyst

James har bott i både USA och Asien och flera europeiska länder. Han är en erfaren kvalitativ marknadsforskare som specialiserat sig på att integrera eye tracking i djupgående kvalitativa studier. James arbetar med den fullständiga paletten av kvalitativa tekniker (etnografi, fokusgrupper, en-till-ett-intervjuer etc.) inom en rad branscher.

Telefon:+33 6 83553608
Epost: james(at)needinsights.com

Niklas Andrén

Niklas Andrén

Professional Business Developer

Niklas har lång erfarenhet av B2B och B2C marknadsföring i Sverige och internationellt. Han har bred kunskap som marknadsförare och köpare av analoga och digitala tjänster, under de senaste åren inom kommunikation med hjälp av CRM data. Niklas har stort intresse för människor och processen i digital handel. I skogen på sina dagliga meditativa skogspromenader får Niklas ibland den bästa inspirationen.

Telefon: 070-210 72 88
Epost: niklas(at)needinsights.com

Mats Edvardsson

Mats Edvardsson

Data Protection Officer

Mats började sin karriär med examen i matematik och dataanalys vid Göteborgs Universitet. Under mer än 20 år har Mats haft roller som programmerare, systemutvecklare och projektledare. Idag är Mats specialiserad på dataskydd i samband med digitalisering och analytics. Om det skulle behövas backar han inte för att skriva egna algoritmer för ett machine learning projekt.

Telefon: 070-355 34 40
Epost: mats(at)needinsights.com

Mats Edvardsson

Rick Li

Ansvarig Kinesiska marknaden

Rick har omfattande erfarenhet av e-handel, som specialiserat sig på webbplatformarna Amazon, JD och Alibaba. Rick leder utvecklingen av att bygga en närvaro för Need Insights i Kina.

Epost: rick(at)needinsights.com

Du?

Försäljning

Vi anställer! Gillar du sälj och marknadsföring? Skicka ett mail till oss på info@needinsights.com och berätta om dig själv.

Rådgivare:

Mats Edvardsson

Simon Gustafson

Rådgivare

Mats Edvardsson

Helene Podsadni

Rådgivare

Mats Edvardsson

Per Nathanaelson

Rådgivare