Medarbetare

Medarbetare:
Jason McMillion

Jason McMillion

CEO & Lead eye tracking analyst

Grundaren av Need Insights. Efter över 16 år av marknadsföring ville Jason hitta ett effektivt verktyg för att förstå vad besökare och kunder baserar sina beslut på som gör att de intresserar sig lite extra för en tidningsannons eller klickar sig vidare på en webbsajt. Jason har utvecklad en unik undersökningsmetod för first impression eye tracking vilket kombineras med traditionell eye tracking och andra undersöksmetoder.
Telefon: 070–971 89 51
Epost: jason(at)needinsights.com
Salman Iqbal

Salman Iqbal

Research Analyst

Salman har lång erfarenhet av marknadsundersökningar och analys både internationellt och på lokala marknader. Han brinner lite extra för, och jobbar mycket med konsumentmarknaden för elektronikprodukter. Salmans personlighet kan beskrivas med ett ord – nyfiken!
Telefon: 072-049 63 31
Epost: salman(at)needinsights.com
Mats Edvardsson

Mats Edvardsson

Data Protection Officer

Mats började sin karriär med examen i matematik och datavetenskap vid Göteborgs Universitet. Under mer än 20 år har Mats haft roller som programmerare, systemutvecklare och projektledare. Idag är Mats specialiserad på statistiska beräkningar och datamodellering i samband med wifi analytics. Om det skulle behövas backar han inte för att skriva egna algoritmer för ett machine learning projekt.

Telefon: 070-355 34 40
Epost: mats(at)needinsights.com

Niklas Andrén

Niklas Andrén

Professional Business Developer

Niklas har lång erfarenhet av B2B och B2C marknadsföring i Sverige och internationellt. Han har bred kunskap som marknadsförare och köpare av analoga och digitala tjänster, under de senaste åren inom kommunikation med hjälp av CRM data. Niklas har stort intresse för människor och processen i digital handel. I skogen på sina dagliga meditativa skogspromenader får Niklas ibland den bästa inspirationen.

Telefon: 070-210 72 88
Epost: niklas(at)needinsights.com

Mats Edvardsson

Rick Li

Ansvarig Kinesiska marknaden

Rick har omfattande erfarenhet av e-handel, som specialiserat sig på webbplatformarna Amazon, JD och Alibaba. Rick leder utvecklingen av att bygga en närvaro för Need Insights i Kina.

Epost: rick(at)needinsights.com

Du?

Försäljning

Vi anställer! Gillar du sälj och marknadsföring? Skicka ett mail till oss på info@needinsights.com och berätta om dig själv.
Rådgivare:
Mats Edvardsson

Simon Gustafson

Rådgivare

Mats Edvardsson

Helene Podsadni

Rådgivare

Mats Edvardsson

Per Nathanaelson

Rådgivare